Προφίλ

Επιχειρηματικές Μετρήσεις

Υποθέτεις ότι ένας λογιστής ή ένας οικονομολόγος είναι κατάλληλος να αναλύσει τις επιδόσεις της μικρομεσαίας επιχείρησής σου.

Ο κύριος Βιολέτης έχει σπουδάσει και ασχοληθεί με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για πάνω από 20 χρόνια. Μέσα από σπουδές και σεμινάρια έχει εξελιχθεί σε έναν άρτια ικανό επαγγελματία που μπορεί να “πάρει” μια επιχείρηση από το μηδέν και να την φτάσει σε όποιο επίπεδο νιώθει ο επιχειρηματίας ικανοποιημένος.

Σε συνεργασία με λογιστές και οικονομολόγους θα φτιάξουμε ένα επιχειρηματικό πλάνο “πτήσης” της επιχείρησής σου για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή που θα “προσγειωθείς”.

Χρήστος Βιολέτης MBA Marketing - Business Analytics
Χρήστος Βιολέτης – MBA Marketing

Δωρεάν Ανάλυση της Επιχείρησής σας στην Έδρα σας

Υπηρεσίες

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Ένα επιχειρηματικό σχέδιο είναι ένα επίσημο, γραπτό έγγραφο που περιγράφει τον σκοπό του εγχειρήματος, τους στόχους του και τους τρόπους επίτευξής τους.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Πολλοί μικροί επιχειρηματίες βασίζονται στο ένστικτό τους και στις καθημερινές τους πωλήσεις/τζίρους για να υπολογίσουν την κερδοφορία τους.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η ανάλυση και σχεδιασμός επιχειρηματικών διαδικασιών δίνει στους οργανισμούς καλύτερη ορατότητα για το πώς λειτουργεί η επιχείρησή τους.

Χρειάζεσαι τη βοήθεια ενός ικανού συμβούλου επιχειρήσεων;