Δωρεάν Ανάλυση Επιχείρησης

Δωρεάν ανάλυση της επιχείρησής σας
Η ανάλυση δεδομένων μιας επιχείρησης είναι μια αρκετά περίπλοκη εργασία, δεδομένου το ότι πρέπει το άτομο που το κάνει να έχει γνώσει αρκετών θεωριών και συστημάτων.

Για τους περισσότερους επιχειρηματίες η μεγαλύτερη πρόκληση έγκειται στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους με σταθερές πωλήσεις.

Η πορεία προς βελτιωμένη σταθερότητα, αυξημένη αποτελεσματικότητα και υψηλότερα κέρδη περιστρέφεται γύρω από την προσεκτική οικονομική ανάλυση των λειτουργιών σας

Οι περισσότεροι, εάν όχι όλοι, οι σύμβουλοι επιχειρήσεων, μιλάνε και προτείνουν χρηματοοικονομική ανάλυση της επιχείρησής σας αλλά αφήνουν απ’ έξω άλλους παράγοντες όπως το ανθρώπινο δυναμικό και την προώθηση, ή αλλιώς, το μάρκετινγκ.

Είναι σαν να παίρνεις ένα τραυματισμένο άνθρωπο που έχει κατάγματα σε χέρι και πόδι, να θεραπεύεις το χέρι και να αφήνεις το πόδι. Μισή δουλειά.

Δεν μπορείς να φτιάξεις το ένα δίχως να φτιάξεις το άλλο, γιατί σε μια επιχείρηση όλα δουλεύουν συνεργιστικά, όλα τα γρανάζια πρέπει να είναι καλά “λαδωμένα” και να εφάπτονται καλά.

Μια δωρεάν ανάλυση της επιχείρησής σας θα σας δείξει που βρίσκεστε τη συγκεκριμένη στιγμή. Είναι απαραίτητη για να προσδιορίσει την αντικειμενική κατάσταση που επικρατεί μέσα στην επιχείρηση τη δεδομένη στιγμή. Βέβαια, η εικόνα ποτέ δε θα είναι τέλεια αφού έχουμε να κάνουμε με τον πιο δύσκολο και απρόβλεπτο παράγοντα που είναι ο άνθρωπος.

Πώς πραγματοποιείτε η ανάλυση.

  1. Συμπληρώνεται τα στοιχεία σας.
  2. Σας καλώ σύντομα και κάνουμε μια μικρή τηλεφωνική συνέντευξη για να εξακριβώσουμε εάν είστε κατάλληλος για την υπηρεσία αυτή που είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
  3. Έρχομαι μέσα στην επιχείρηση και αφιερώνω χρόνο για να μελετήσω όλα τα στοιχεία που θα έχουμε συμφωνήσει ότι θα έχετε στη διάθεσή μου.
  4. Παραμένω μέσα στην επιχείρηση για μια, δυο μπορεί και τρεις μέρες (ώρες εργασίας ή ώρες που έχουμε προσυμφωνήσει).
  5. Παίρνω τα στοιχεία μαζί μου ή τα αναλύω εκεί στο χώρο σας, ανάλογα με την περιοχή που είστε.
  6. Σας παρουσιάζω τα ευρήματα της ανάλυσής μου με ένα διαδραστικό τρόπο έτσι ώστε να γίνουν κατανοητά και από τον πιο απλό άνθρωπο.
  7. Εσείς αποφασίζετε την πορεία που θα πάρετε κατόπιν.
Διαλέξτε ένα από τα παραπάνω

Η Ανάλυση Πραγματοποιείτε σε Τρία Κύρια Σημεία.


Διεργασίες

Αναλύω όλες τις διαδικαστικές εργασίες που πραγματοποιούνται σε διοικητικά, κατασκευαστικά ή παραγωγικά τμήματα.

Οικονομική Ανάλυση

Αναλύω όλα τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησής σας για να ανακαλύψω τυχόν “τρύπες” διαφυγής κερδών.

Συστήματα Μάρκετινγκ

Αναλύω τα συστήματα και τα εργαλεία προώθησης της επιχείρησης και ανεύρεσης νέων πελατών.